miercuri, 3 iulie 2013

3 iulie - dimineata

Saptamana trecuta s-a incheiat frumos: joi am plecat spre Busteni si am innoptat la Manastirea Caraiman. Ne-am inchinat la paraclisul Maicii Domnului. Am observat ca Radu incepe sa se roage "liber", dar la un moment dat foloseste citat din psalmul 50 si continua apoi sa il spuna pana la capat si il reia in acest mod de 3-4 ori consecutiv. Am trecut si pe la parintele Gherontie, care ne-a binecuvantat si cand i-am spus despre accidentul vascular al lui Radu, i-a zambit si a spus "nu mai are" :)

Vineri am pornit spre casa, pe autostrada Ploiesti-Bucuresti i-am dat lui Radu sa conduca (3 benzi aproape goale, plus banda de urgenta). A condus vreo 35-40 de km, viteza medie de aprox 100km/h, cu observatia ca "tragea" dreapta. Il avertiza in schimb banda de pe asfalt si se redresa usor.

Sambata a fost o zi plina: ne-am trezit pe la 9:30 ca sa ajungem la acupunctura (de data asta am vazut si eu cum l-a intepat: la ceafa, pe piept, pe fata - sinusuri si tample spre ochi si in cap ), apoi la 11:30 era acasa din nou in pat; la 1:30 l-am trezit si a fost de acord sa mergem la o inmormantare (chiar a vrut sa stea in picioare langa biserica - cat a putut- sa auda mai bine predica), apoi am trecut pe acasa, ne-am schimbat si am plecat spre Braila sa il "pupam" pe Petru. A condus aprox 80 de km pe autostrada Bucuresti - Constanta, de data asta mai centrat (a "tras" dreapta doar de vreo 3-4 ori). Vineri a fost mult mai obosit dupa ce a condus, sambata era mai bine desi distanta fusese dubla.

La Braila am stat la terasa, a discutat cu lumea, a fost afectuos cu copilul, chiar a vrut sa il ia in brate de cateva ori, dar piticul nu prea a vrut. Duminica am plecat spre Bucuresti dupa ce s-a trezit si am mancat de prinz. Din ce am observat, dupa cele 2 sedinte cu acupunctura: reuseste sa se trezeasca mai usor (ori dimineata cand e nevoie, ori dupa cele 14 ore- nu ii mai trebuie 2-3 ore sa stea in pat si are ochii mai limpezi, e mai "prezent"), a avut si 2 zile cand s-a trezit dupa 13 ore. Intervalul actual de somn ar fi: 23:30 - 13:30.

Doinita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu