vineri, 19 aprilie 2013

19 aprilie - dupa-amiaza

Doctorul neurolog de la Regina Maria, dr. Tugui Alina, s-a uitat pe angio-RMN si spune ca se vede acolo o malformatie in mezencefal, care nu ar putea fi operabila, dar parerea ei este ca s-ar putea cu radioterapie Gamma Knife; ca s-a mai miscat si Radu si calitatea aparatului e destul de slabuta, dar ca se vede clar ceva acolo... In masura in care aveti posibilitate, va rog sa trimiteti mai departe sau sa dati adresa blogului, unde sunt urcate toate investigatiile imagistice si intreg dosarul medical.

Se pare ca Radu nu e chiar atat de bine pe cat am crezut / sperat eu... Azi l-a deranjat copilul care tipa si a aruncat spre el cu adidasul cu care se incalta. Noroc ca a trecut milimetric pe langa Petru. Oricum la forta cu care aruncase, sigur l-ar fi doborat... erau si unul langa altul... Cum lucrurile se repeta si copilul e din ce in ce mai "implicat", va trebui sa fac ceva in sensul asta... Inca nu stiu ce si cum, dar sper sa ma lumineze Dumnezeu sa iau decizia cea mai buna atat pentru Petru, cat si pentru Radu.

Am iesit cu Radu apoi din casa, am reluat "mustrarea" si mi-a spus sa ii iert "nebunia". Mai tarziu mi-a spus ca se gandeste ca nu are serviciu, ca e o povara pentru toti, ca nu stie ce an e, ce ora, daca e vara sau iarna... Am reluat incurajarile.

Mergem inainte si speram in mai bine. Doamne ajuta!

Doinita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu