marți, 16 aprilie 2013

16 aprilie - dupa-amiaza

La Angio-RMN nu a iesit nimic. D-na dr. neurolog Adina Atanasiu de la Balotesti a spus ca dupa ce vazuse la RMN, ar fi jurat ca acolo este ceva, un posibil cavernom. Acum nu stiu daca o fi din cauza ca Radu s-a mai miscat in timpul analizei sau vreun alt motiv, caci ei spun ca nu se vede. Am urcat pe blog si rezultatul acesta. Diagnosticul in scris si rezultatele analizelor de urina si sange le urcam maine.

Pentru ca Radu mananca aproape non-stop - simte nevoia sa roada ceva (avem in permanenta fructe in casa, dar de multe ori vrea dulce-dulce; azi l-am lasat singur in sufragerie 5 minute si l-am gasit cautand pe Google "trufe de ciocolata"...) si se duce foarte des la baie (cam la 30-60 min. ziua si 2-3 ore noaptea), desi nu bea lichide aproape deloc (250 ml fresh, o ciorba si max. 400 ml apa), neurologa il suspecteaza de diabet insipid, motiv pentru care astazi am recoltat sange (nici sangele nu curgea, asa era de deshidratat) si maine la 11 suntem programati la endocrinolog. Starea de somnolenta din timpul zilei persista, seara trece - dormim acum undeva in jur de 14 ore.

Povestind despre episoadele lui Radu de saptamana trecuta, am primit mai multe recomandari de la doctori (neurochirurg, psihiatru, neurolog) pe care le-am suprapus si am acum in casa Rivotril (2 mg), pe care as putea sa il dau seara. Dar cum Radu a fost mai bine zilele astea (doar ieri s-a mai enervat un pic cand am discutat cu neurologa despre starea lui de fata cu el si a impins usa peste asistenta; aseara chiar am mers intr-un parculet mai indepartat, a stat in picioare mai mult si s-a jucat cu copilul - il astepta la capatul tunelului sa il ia in brate; mai mult, cand cel mic se pregatea sa tranteasca jucarii pe parchet in casa si eu incercam sa il opresc, mi-a zis sa il las sa le tranteasca; a emis pareri: sa nu ii mai fac baie copilului daca este obosit - "da' faci cum crezi tu"...), nu prea imi vine sa i le dau... Eu cred ca am putea astepta pana la controlul psihiatric de pe 22 aprilie.

Pana atunci, sa vedem ce-o mai fi. Doamne ajuta!

Doinita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu