marți, 19 martie 2013

19 martie - dupa-amiaza

Toata noaptea Radu s-a foit si pe la 5 dimineata a spus ca il doare capul. La 5:30 l-am sunat pe prof. Ciurea, i-am dat un Nurofen si pentru ca la 6:10 nu ii cedase, am plecat spre spitalul Sanador. Pe drum, Radu a varsat in masina; i s-a facut din nou CT, ecografie abdominala si o radiografie pulmonara. Au iesit toate bine, intre timp si Radu se linistise - cauza a fost probabil o "intercurenta digestiva". Am fost si la dermatologie - de cateva zile pe bratele lui Radu, si de alaltaieri si un pic pe picioare, au aparut pete rosii care il mananca - se pare ca si acestea sunt o reactie postmedicamentoasa. Acum ne-am internat la centrul de recuperare din Balotesti, pe sectia de recuperare fizica, la d-na prof. Sidenco. Piticul se va duce maine la Braila cu ai mei... A trebuit sa ne despartim un pic de el, pentru prima data... Ca sa ne fie sederea mai usoara, o sa mai avem nevoie de cate ceva; dupa ce ne linistim, o sa va spun si ce anume. Pana atunci, incepem cu cateva proceduri si multumim Maicii Domnului ca am trecut cu bine peste toate incercarile zilei de azi. Doamne ajuta!

Doinita

Un comentariu:

  1. Draga Doinita, draga Radu,

    va tinem pumnii, va uram multa putere, vointa si determinare. Cu totii avem zile mai bune, altele mai putin bune, cu ajutorul lui Dumnezeu mergem mai departe!
    Stiu ca o sa fie greu cu Petru departe, insa sunt sigura ca totul o sa fie bine si o sa aveti multa treaba de facut! Va tinem pumnii, ne gandim la voi si speram sa ne vedem cu bine!

    RăspundețiȘtergere