vineri, 1 martie 2013

1 martie - seara

Azi i-am facut o surpriza lui Radu: am parcat masina in fata spitalului si cand am iesit la plimbare i-am aratat-o; a recunoscut-o, am urcat in ea si am ascultat un pic radioul :).

Maine seara, intr-un grup foarte restrans, intr-o sala de consiliu din cadrul spitalului, Petru isi va serba simbolic implinirea unui anisor: va sufla, alaturi de tati, in prima sa lumanarica si i se va taia "motzul". Am ales varianta aceasta pentru ca (vrem, nu vrem) Petru creste si pentru ca Radu sa ii poata fi alaturi. Si chiar daca nu isi va mai aminti imediat, in timp, sa stie ca a fost langa copilul sau in acele clipe (sunt sigura ca asta si-ar dori), iar cele cateva poze poate il vor ajuta sa-si aminteasca momentul. De aceea va rog ca maine sa il "menajati" pe Radu cu vizitele, ca sa se poata odihni si sa fie cat mai "prezent" in ora dedicata evenimentului. Doamne ajuta!

Doinita

Un comentariu:

  1. Multumim pentru vesti Doinita. La multi ani lui Petru ! Sa va ajute Dumnezeu sa fiti alaturi de el sanatosi si bucurosi cel putin pana cand si el o sa fie tata ! Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere