vineri, 25 ianuarie 2013

25 ianuarie - ora 15

I-am povestit lui Radu despre blog si a zambit clar :). Am inceput sa-i citesc in ordine invers cronologica mesajele voastre (era curios),  dar a obosit destul de repede. Oricum le va putea citi singur in curand :).

Doinita

7 comentarii:

 1. Ne bucuram ca esti mai bine,Radu! Multa sanatate in continuare,fii puternic, alaturi de tine sunt oameni care te iubesc!Multumim pentru actualizari,vizitam site-ul zi de zi.Familia Noghe

  RăspundețiȘtergere
 2. Draga Radu,

  Eu am sperat intotdeauna ca o sa citesti personal toate mesajele si gandurile pe care ti le-am scris si ma bucur ca esti atat de aproape de asta. Bravo, Radu! Ma bucur ca ai auzit/simtit macar o parte dintre lucrurile pe care ti le-am transmis. Fa-te bine repede!

  Multumim, Doinita pentru ca ne tii la curent cu vestile minunate legate de Radu!

  Suntem alaturi de voi.

  RăspundețiȘtergere
 3. Bravo Radu!Bravo Doinita!
  Sunt vesti extraordinare!
  Oricat de mult as dori sa vad a treia minune in cariera unui medic, ma voi abtine deocamdata :-) si voi asculta bineinteles rugamintea Doinitei. Suntem alaturi de tine si ne rugam in continuare sa te iti revii pe deplin.

  RăspundețiȘtergere
 4. Super!!! Asta ne-a facut week-endul! e o veste nemaipomenita!
  Bravo!
  Ne rugam in continuare! :)
  Numai bine si fericire!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Ne bucuram ca o sa poata sa le citeasca personal! Pentru mine a devenit obisnuita/dependenta sa citesc in fiecare zi despre starea lui Radu. Prima data cand deschid calculatorul asta fac. Bravo, Radu! Ma bucur ca esti mai bine! Dumnezeu e MARE!
  Iti doresc sanatate si ne rugam cu totii sa iti revii deplin.

  RăspundețiȘtergere
 6. Draga Radu ma bucur ca te-ai intors printre noi si gandurile tuturor au fost auzite de Dumnezeu care ti-a dat taria sa reinvii. Ma bucur nespus si Dumnezeu sa va aiba in paza pe toti trei in continuare!

  RăspundețiȘtergere
 7. Bravo Radu, ne bucuram nespus de mult de progresele pe care le faci! Tine-o tot asa, si in curand asteptam sa ne scrii tu, un mesaj pe blog. (m-ai ales pt cei care suntem la distanta si nu putem veni sa te vedem atat de des pe cat ne-am dori)
  Eram sigur ca Bunul Dumnezeu te va ajuta sa iti revii. Sunteti niste luptatori si tu si Doinita. Dragostea invinge intotdeauna, atat dragostea dintre voi doi, si mai ales dragostea pentru puiul vostru mic si drag.
  Asteptam vesti bune in continuare.
  Doamne ajuta !

  RăspundețiȘtergere