miercuri, 16 ianuarie 2013

16 ianuarie - dimineata

Radu e mai bine :). La evaluare i s-a dat un 4 "curat" pe GCS. A raspuns la toate comenzile Prof. Ciurea (a dat din maini, picioare, a incercat sa deschida ochii si a dat din cap in semn de raspuns), care a zis ca e prima zi de progres evident. Acum Radu incearca sa respire singur. Mai are nevoie inca de aparatul de ventilat, care indica faptul ca Radu are destula forta, dar cum comanda respiratiei vine din trunchiul cerebral, mai uita sa respire...
Prof. Ciurea m-a imbratisat si mi-a spus sa-mi fac cruce. Haideti sa facem cu totii o cruce, sa-i multumim Maicii Domnului pentru minunea la care am luat parte si sa o rugam in continuare cu si mai mare ardoare si credinta sa il intareasca pe Radu si sa revina acasa refacut complet.
Doamne Ajuta!

P.S.: Foarte important este ca Radu sa se mentina in starea asta si sa evolueze si in zilele urmatoare si sa nu mearga ca racul....
Doinita

8 comentarii:

 1. Bine, Radu!!!! Printez bancuri sa iti citesc, asa cum am promis! Doamne-ajuta si multumesc ca rugaciunile noastre sunt auzite. Nu aveam nici cea mai mica indoiala ca nu ar fi, asa cum de asemenea ti-am povestit!
  Cred ca ai vazut si cum e sa mergi inapoi si nu mai e cazul sa testezi din nou, acum trebuie sa mergi numai inainte!

  RăspundețiȘtergere
 2. Doamne ajuta!!! Ne rugam in continuare si asteptam vesti din ce in ce mai bune! Se pare ca atat Dumnezeu, cat si Radu, chiar ne aud!
  Dumnezeu sa il ajute!
  Tie, Doinitza iti doresc sa ai multa forta si incredere in continuare!

  RăspundețiȘtergere
 3. Neata' Radule!
  Bravo!!! Asta este stilul pe care ar trebui sa il adopti de acum inainte si intr-adevar mersul racului nu mai e la moda, asa ca......

  RăspundețiȘtergere
 4. Bravo , Radule, tine-o tot asa !!! Doamne ajuta ! Doinita, multa putere de lupta si incredere ca totul va fi bine! pupici !

  RăspundețiȘtergere
 5. Doamne ajuta! Citesc blogul in fiecare zi, de mai multe ori pe zi, pentru o veste de genul asta! Bravo, bravo, bravo! :)
  Radu mereu a fost ca un frate pentru mine cand eram la facultate!
  Numai bine si sanatate!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. Bravo Radule!Tine-o tot asa....Te pup Doinita! Bogdan...

  RăspundețiȘtergere